Így ünnepelte évfordulóját Tokár Tomi és Kovács Dóri - ifaktor
Kovács Dóri és Tokár Tomi esküvői fotója

Kovács Dorottya és Tokár Tomi már öt éve vannak együtt, amit közösségi oldalukon megmutattak követőiknek, hogy hogyan ünnepeltek idén.


Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a Tokár házaspár mindennapjait, már tudhatják, hogy a napokban költözésbe kezdtek bele és a régi lakásukat lecserélték saját kertes házukra, ahonnan tovább folytatják közös életüket.

Mindez már önmagában bőven elég lenne, de a költözés mellett még felújításba is belecsaptak, hiszen az új házukban nem várta őket minden teljesen tökéletesen és készen. Így a házaspár kicsit kaotikus állapotban ünnepelte ötödik évfordulóját, amit meg is mutattak nekünk.

Dóri egy nagyon mókás képet osztott meg Instagram-oldalán, amin épp Tomi nyakába ülve egy spatulát tart a kezében. Az biztos, hogy ez minden, csak nem megszokott ünneplés.

A kép ide kattintva látható.

„A napjaink dobozok között, folyamatos szereléssel és belső munkálatokkal telnek, de sose volt még ilyen boldog az évfordulónk. 5 év melletted, 1825 nap szerelem, szenvedély, barátság, kaland, összefogás, átlendülés a mélypontokon, kompromisszum, támogatás, bajtársiasság és elfogadás ❤️💫🖇 Még 10x ennyit szeretnék leélni Veled @tokartomi ❤️"

– olvashatjuk Chloe bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!