Így ünnepelte születésnapját Pásztor Gina - ifaktor
Pásztor Gina fehér pulcsiban ül

A népszerű modell, fotós-influenszer a hétvégén ünnepelte 26. születésnapját, amit meg is mutatott követőinek Instagram-oldalán.


A járványhelyzet és a korlátozások miatt igencsak szűkösek a lehetőségeik az ünneplésre azoknak, akik mostanában tartják születésnapjukat. Pásztor Gina szűkös korlátok között mégis fantasztikusan érezhette magát születésnapján.

Gina egy kis poénnal kezdte szülinapi posztját és rögtön a korával viccelődött. Majd azzal folytatta, hogy elmesélte követőinek, most érzi magát a legjobban. Rajongóinak roppant hálás volt, hiszen rengetegen köszöntötték fel.

Tegnap betöltöttem a 20. életévemet, na jó nem...igazából 26 lettem.🥲🎂
Őszintén szólva életemben először érzem úgy, hogy minden klappol (lekopogom😅)! Nagyon régóta vágytam már erre, és úgy érzem ez az év rengeteg szuper dolgot tartogat még számomra. Köszönöm nektek a jó kívánságokat, sokat jelent nekem, hogy ennyien itt vagytok velem!❤️Nagyon régóta nem volt ilyen szuper születésnapom, amit a kedves üzeneteiteken kívül a családom és a barátaim tettek még emlékezetesebbé! Hálás vagyok!🙏🏼 Sok puszi

– írta hosszasan Gina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!