Így ünnepli a bajnoki címet Dzsudzsák Balázs és a DVSC - ifaktor
a debreceni vsc csapata gólt ünnepel piros mezben
A Debreceni VSC egy év kihagyás után jövőre ismét a magyar labdarúgó-bajnokságok első osztályában szerepelhet, hiszen a múlt hétvégén az utolsó fordulóban elért győzelemmel elsőként végeztek a pontvadászatban.


Dzsudzsák Balázs az Instagram-oldalán meg is osztotta az ünneplés pillanatait, és ahogy a magasba emelik a bajnoki trófeát – ami csapatkapitányként elsőként az ő feladata volt.

Dzsudzsák a szezon elején igazolt ismét Magyarországra, de meglepetésre az NB2-es Lokihoz, ahonnan azóta sem tudott beférkőzni a válogatott keretébe, így a részben hazai rendezésű EB-ről is lemarad.

A Debrecen 80 ponttal zárt az élen, de korábban sokáig jóval magabiztosan vezette a bajnokságot, de egy edzőváltás után (Kondás helyett Huszti-Toldi páros – a szerk.) nem felfelé, hanem lefelé ívelt a Loki formája. Ennek ellenére végül két ponttal többet szerezve a második – még szintén feljutó – Gyirmótnál bajnok lett Debrecen első számú csapata.

A feljutásban és az utolsó forduló győzelemben könnyen lehet, Dzsudzsák motivációs beszéde is szerepet játszott, amely nagyon felemelőre sikeredett, akárcsak a bajnokság utolsó mérkőzéséről készült videó is, amelyet a Loki YouTube-csatornáján tett közzé. (Dzsudzsák beszéde 1:10-től látható)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!