Így vágja le kisfia körmét Király-Virág Anita - ifaktor
Király-Virág Anita fehér felsőben áll egy bokor előtt

A népszerű blogger édesanya, Király-Virág Anita kisfia születése óta indított egy sorozatot Instagram-oldalán MamiTéma címmel, amiben hetente oszt meg követőivel olyan kérdéseket vagy témákat, amik leginkább kismamáknak szólnak. Legutóbb a körömvágás volt terítéken.


Az Anita által indított sorozatban az a fantasztikus, hogy nem csak azokat érinti, akiknek már van gyermekük, vagy nemsokára megszületik, hanem azoknak is hasznos lehet, akik a közeljövőben tervezik bővíteni családjukat.

Anita MamiTémás posztjai alatt a kismamák rendszeresen beszélgetnek egymással és egy kvázi közösséget alkotva igyekeznek nőtársaikon segíteni saját tapasztalataikkal.

Legutóbb a körömvágás kényes kérdéséről esett szóváltás, ugyanis – mint kiderült -, a csecsemők, vagy kisgyermekek körmeit nem is olyan egyszerű levagdosni, mint azt mi gondolnánk. Anita elárulta, hogy gyermeke, Kolen körmét csak álmában tudja levágni. Ezen kívül érkeztek még Anitának mókás tippek a komment szekcióba, hogyan terelheti el kisfia figyelmét a körömvágásról az altatáson kívül.

„MamiTéma🤱🏻 >>körömvágás<< Ti mikor/hol vágjátok a picik körmeit✂️? (Nekem ez egy -nem szeretem feladat😂🙈) kocsiban, babakocsiban tudom levágni....de csakis akkor, amikor alszik"

– mesélte követőinek Insta-oldalán Anita.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!