Így válts egészséges életmódra - tippek Numbavától - ifaktor
Numbava kék pulcsiban virágcsokrot tart a kezében

A népszerű táplálkozási tanácsadó, Numbava azaz Gazdag Tündi legújabb Instagram-posztjában első sorban azokhoz a követőihez szólt, akik diétára és mozgásra adják a fejüket, de valamiért mégis elcsúsznak és oda a motiváltságuk. Tündi ezeket tanácsolta nekik.


A blogger elmondása szerint, sajnos nem elég csak kitalálni, hogy majd mit fogunk enni, amikor egészségesen kezdünk táplálkozni, hanem bizony ezeket az ételeket érdemesebb előre elkészíteni, hogy mindig kész ételek várjanak minket, ne nyúljunk 'rossz' ételekhez.

Ezen kívül pedig a kitartás és a belső tűz a két legfontosabb dolog, amiket tartanunk kell magunkban és ha nincs kedvünk mozogni az adott napon, akkor is muszáj rávennünk magunkat. Ezen kívül Tündi elmondta, hogy a motiváló közeg nagyon sokat tud segíteni és ha valakivel együtt edzel, akkor könnyebben tudjátok felfele húzni egymást.

„6 éve ilyenkor sóska volt a menü
sokan, mikor életmódváltásra/fogyási célú diétára adják a fejüket, azt hiszik, ahhoz speciális dolgok kellenek. nem.
a legnehezebb része a kitartás, a következetesség, fegyelmezettség, ezek is 2 fő területen: a kaja mindig legyen készen (vagy ha nincs, akkor legyen magabiztos tudás ahhoz, hogy a kéznél lévőkből tegyünk össze valamit, ami a célt támogatja) plusz, hogy az edzést/mozgást akkor is meg kell csinálni, ha semmi kedve hozzá az embernek.
ezekben pedig senki nem tud segíteni rajtunk, hisz mind magunk vagyunk ott az adott pillanatban, mikor ezekről döntést kell hozni. viszont ami nagyon sokat tud segíteni a belső tűz táplálásában, az a #motiválóközeg ott is Te döntesz, de hasonlóan lelkes és motivált emberek között könnyebb meghozni a cél eléréséhez szükséges helyes döntéseket🙌🏻ennek a közegnek az erejét keressétek, ilyen emberekkel vegyétek körbe magatokat"

– írta bejegyzésében Tündi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!