Így várják a sztárok az esti Fradi-Újpest derbit - ifaktor
Ma este ismét összecsap a két nagy rivális a magyar bajnokságban, amiről természetesen a csapatok híres szurkolói is megemlékeztek közösségi oldalaikon.


Kabát Péter volt labdarúgóként és újpesti legendaként nem meglepő, hogy posztol az esti derbivel kapcsolatban. Egy olyan képet vett elő, ahol a lila-fehérek az ő vezényletével győzték le a Fradit, amire mostanában azért nem sokszor volt példa.

Az se meglepő, hogy Curtis is nagyon várja már a mérkőzést, hiszen korábban az újpesti utánpótlásban nevelkedett, majd az is megadatott neki, hogy pár mérkőzés erejéig az első osztályban is magára húzhassa a lila-fehér dresszt. Ő most inkább a „Fradi gyűlöletre" helyezte a hangsúlyt Instagram-posztjában.

Lotfi Begiről is köztudott, hogy nagy szerelmese a labdarúgásnak, azon belül is a Ferencvárosért dobog a szíve, így természetesen ő is megemlékezett közöségi oldalán az esti összecsapásról.

"Hajrà Ferencvàros, ma ùjra gyôzni kell"

– írta bejegyzésében a népszerű DJ.

A mérkőzésre ma este 8-kor a Szusza Ferenc Stadionban kerül sor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!