Így védi a környezetet kertjében Bódi Sylvi - ifaktor
Bódi Sylvi piros felsőben napraforgók között

A népszerű modell, Bódi Sylvi legújabb Instagram-posztjában, remek példát mutatva követőinek megmutatta, hogyan öntözi virágait környezetbarát módon.


Akik régebb óta követik a gyönyörű modell tartalmait a közösségi médiában, már tudhatják, hogy Sylvi igazán megszállott kertész lett az utóbbi időben. Profilján a posztjai nagyját a gyönyörű kertje teszi ki, amit ő maga ápol és gondoz nap mint nap.

Szerencsére Sylvi kertészkedését az első pillanattól végig kísérhettük és láthattuk, hogyan hasznosít újra, már feleslegesnek tűnő tárgyakat a kertjében. Ezzel is a takarékosságra és a környezetvédelemre ösztönözve követőit.

Legújabb posztjában pedig bemutatta, hogyan lehet úgy locsolni, hogy azzal csak az esővizet használjuk fel és mégis stílusos maradjon a kertünk.

„Soha nem vártam az esőt annyira, mint most! 😁☔️🙌🏼 Nagyon régóta szerettem volna már egy esővízgyűjtőt!!! Az esővíz hőmérséklete optimálisabb az öntözéshez és a növények sokkal jobban szeretik a lágy esővizet, s nem mellesleg vízszámlád is kevesebb lesz. 🌷 A víz megtakarításával és újra felhasználásával a természetet is óvod. 💚
Egy ideje már nézegettem az opciókat esővízgyűjtőre...s teljesen felvillanyozódtam, amikor rátaláltam a @gardinohu weboldalán erre a stílusos Aqua Can elnevezésű darabra! 🤩 Nekem ez szerelem volt első látásra. ☺️ Nekem nagy kertem és egy elég jó méretű veteményesem van, így nem is volt kérdés, hogy a 360 literes verziót választom. A formája mellett az tetszik még nekem nagyon, hogy önmagában is tudja az esővizet gyűjteni, nem szükséges ereszcsatornához csatlakoztatni, elég ha leveszed a fedelét. Persze, ha van lehetöség, akkor érdemes összekötni az ereszcsatornával, hiszen így a háztetőről lefolyó vizet is lehet hasznosítani. A teteje úgy van kialakítva, hogy ültethetsz bele egy szép virágot vagy bármilyen növényt. 🌸 Szerintem jól mutatna ott pár tő eper is és kimondottan jól esne belőle egy-egy falat locsolás közben. 🍓☺️
A lábazatra azért van szükség, hogy bármilyen méretű locsolókanna kényelmesen alá tudjon férni a csapnak. Ha slaggal szeretnél locsolni, akkor az is megoldható, alulra tudsz 1/2-es tömlőt csatlakoztatni. Izgatottan várom, hogy megteljen, hogy esővízzel örvendeztethessem meg a növényeimet"

– olvashatjuk Sylvi bejegyzésében.

Az már biztos, hogy a népszerű modell ezzel szuper példát mutat követőinek, hiszen Földünk óvása rettentően fontos a mai felgyorsult világban.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!