Ikonikus filmjelenetéről emlékezett meg Oroszlán Szonja - ifaktor
A Valami Amerika című Herendi Gábor alkotás a mai napig az egyik legnézettebb magyar mozifilmnek számít, melynek fontos szereplője volt Oroszlán Szonja.


A színésznő most a film egyik híres mozzanatáról emlékezett meg Instagram-oldalán. A Valami Amerika nagyon fontos mérföldkő volt Szonja pályafutásában, ugyanis még friss diplomásként kapta meg Timi szerepét, ami után egy egész ország megismerhette a nevét.

Oroszlán Szonja nemcsak a színészi tehetségét, hanem énektudását is megcsillogtatta a filmben, többek között, amikor ebben a kék ruhában előadta a Tépj Szét című dalát.

„És akkor íme az "ikonikus" kék ruha a "Tépj szét" címü dal klipjéből a Valami Amerika trilógia első részéből. Még meg sem száradt a tinta a papíron, amikor a diplomaosztó másnapján elkezdtük a forgatást. Ötven fok volt a műteremben nyár elején és nyolc órán keresztül táncoltam, hogy tökéletes legyen minden snitt. De megérte. Elindította és egy életre meghatározta a karrieremet "Timi" buta, szőke karaktere. 💙"

– írta Instagram-posztjában a színésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Érdekel milyen trendek mennek mostanság TikTokon?

Kíváncsi vagy rá, hogy mik a legmenőbb trendek TikTokon? Cikkünkből most megtudhatod.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!