Ikrek kompatibilitás: Íme 3 jegy, amivel tökéletesen passzol - ifaktor
Szeretünk titeket drága Ikrek! Bár egyesek kétszínűnek és kiszámíthatatlannak tartják a csillagjegy képviselőit, mindezt csak féltékenységből teszik. Nem könnyű lépést tartani velük, káprázatos és páratlan intelligenciával rendelkeznek, kifogástalan az ízlésük és utolérhetetlen a kalandvágyuk. Bátran ki merjük jelenteni, hogy egy ilyen ember mellett képtelenség unatkozni. Na de mégis milyen jegyek illenek egy ilyen zabolátlan jellem mellé?


Mérleg

Ez a cseppet sem hétköznapi páros tökéletesen meg tudja élni egymással a furcsa és perverz vágyait az ágyban. Már az első randevú is végeláthatatlanná válik, egyszerűen képtelenek kifogyni a közös témákból. Ha elköteleződnek egymás mellett, az biztosan örökké tart majd és soha nem fogják megunni a másikat. Bár mindkét jegy szülöttje flörtölős típus, egyikőjük sem tenne olyat, amivel kockáztatja a kapcsolatát, hisz hűséget fogadtak, nem pedig vakságot.

Oroszlán

Az első pillanattól kezdve szikrázik a levegő az Ikrek és az Oroszlán között. Az Oroszlánt lenyűgözi az Ikrek páratlan intelligenciája, míg az Ikrek nem tud betelni az Oroszlán lélegzetelállító egyéniségével. Ők tipikusan az a pár, akik szombat este kifulladásig táncolnak a bulikban, majd másnap egy villásreggelivel koronázzák meg a hétvégét. A kisugárzásuk és a hangulat körülöttük annyira tökéletes, hogy mindenki szeretne a társaságukban lenni és hozzájuk tartozni. Önbizalomért egyiküknek sem kell a szomszédba menni, ezért nagyon fontos, hogy ne sértsék meg egymás egoját, mert annak hatalmas háború lesz a vége.

Vízöntő

Az Ikrek és a Vízöntő csillagjegy is él hal a szabadságért, e két nagy szellem találkozásából csak jó dolgok sülhetnek ki. A Vízöntő motiválóan hat az Ikrekre, arra készteti őt, hogy komolyan vegye a céljait és mindent megtegyen álmai megvalósítása érdekében. Cserébe az Ikrek inspirálja a Vízöntőt, hogy közösen szórakozzanak és megéljék a cseppet sem hétköznapi szenvedélyeiket. Az Ikrek felszínre hozza a Vízöntőben rejlő gyermeket. Elképesztő a kettőjük között tapintható szexuális feszültség, emlékezetes kalandokban lehet részük együtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!