Illegálisan tartózkodott Ecuadorban Luna - ifaktor

Az egykori ÉNBP- szereplő, Luna Love Islandos szereplése után egy kis környezetváltozás és párkeresés céljából Ecuadorba költözött. Majd az élet úgy hozta, hogy egy évig tartózkodott a dél-amerikai országban.


Úgy tűnik Lunának Ecuador jelentette azt a helyet, ahol megtalálta szerelmét, méghozzá nem is akárki személyében, egy énekes-producerbe szeretett bele. Olyannyira egymásra találtak, hogy megismerkedésüket követően rövidesen össze is költöztek, majd Lunának haza kellett jönnie Magyarországra, mert lejárt a megengedett kint tartózkodási ideje. A járványhelyzet megnehezítette a hazajutását, így mivel jóval a határidő után érkezett Magyarországra, kitiltották két évre Ecuadorból.

A távkapcsolatról és jövőbeni terveiről bővebben az RTL Reggeli mai adásában számolt be, melyet az alábbi linken megtekinthetsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi

Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!