Illegálisan tartózkodott Ecuadorban Luna - ifaktor

Az egykori ÉNBP- szereplő, Luna Love Islandos szereplése után egy kis környezetváltozás és párkeresés céljából Ecuadorba költözött. Majd az élet úgy hozta, hogy egy évig tartózkodott a dél-amerikai országban.


Úgy tűnik Lunának Ecuador jelentette azt a helyet, ahol megtalálta szerelmét, méghozzá nem is akárki személyében, egy énekes-producerbe szeretett bele. Olyannyira egymásra találtak, hogy megismerkedésüket követően rövidesen össze is költöztek, majd Lunának haza kellett jönnie Magyarországra, mert lejárt a megengedett kint tartózkodási ideje. A járványhelyzet megnehezítette a hazajutását, így mivel jóval a határidő után érkezett Magyarországra, kitiltották két évre Ecuadorból.

A távkapcsolatról és jövőbeni terveiről bővebben az RTL Reggeli mai adásában számolt be, melyet az alábbi linken megtekinthetsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!