Ilyen a tökéletes kép Török Ábel szerint - ifaktor

A népszerű hazai férfi influenszer, Török Ábel legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta követőinek, hogyan készül és milyen a számára tökéletes fotó.


A posztot egy vicces felütéssel kezdte Ábel, ugyanis a fotón egy veszélyesnek tűnő útszakaszon áll, így abban reménykedett, hogy nem üti el senki amíg a kép készül. Bár egy jó képért egy profi fotós kockáztat.

Ábel nem csak a gyönyörű fotójával szeretett volna kérkedni közösségi oldalán, hanem felhívni a fotózni vágyók figyelmét arra, hogy mindig nyitott szemmel kell járni, hiszen a legvarázslatosabb tájak sokszor a legeldugottabb helyen vannak.

„>>Remélem nem ütnek el ezen az úton<< Ez a fénykép a tökéletes példája annak, hogy mindig járjunk nyitott szemmel fotósként! Már éppen hazafele tartottunk a mátrai fotózásunkból amikor a volán mögül megpillantottam ezt a jelenetet! Kanyarodó útszakasz, panoráma a völgyre és tökéletes fények! Noha elvileg már úgy voltunk, hogy aznap többet nem kattintunk muszáj volt itt megállnunk! Szerintetek megérte?"

– olvashatjuk Török Ábel bejegyzésében.

Szerintünk és követői szerint is abszolút megérte, hiszen Ábel varázslatos képeket készített. Mi pedig várjuk a további elbűvölő képeit az influenszernek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szabó Bella: "Az influnszerség nekem csak hobbi, zsebpénznek tekintem az innen származó bevételem"


Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!