Ilyen a tökéletes kép Török Ábel szerint - ifaktor

A népszerű hazai férfi influenszer, Török Ábel legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta követőinek, hogyan készül és milyen a számára tökéletes fotó.


A posztot egy vicces felütéssel kezdte Ábel, ugyanis a fotón egy veszélyesnek tűnő útszakaszon áll, így abban reménykedett, hogy nem üti el senki amíg a kép készül. Bár egy jó képért egy profi fotós kockáztat.

Ábel nem csak a gyönyörű fotójával szeretett volna kérkedni közösségi oldalán, hanem felhívni a fotózni vágyók figyelmét arra, hogy mindig nyitott szemmel kell járni, hiszen a legvarázslatosabb tájak sokszor a legeldugottabb helyen vannak.

„>>Remélem nem ütnek el ezen az úton<< Ez a fénykép a tökéletes példája annak, hogy mindig járjunk nyitott szemmel fotósként! Már éppen hazafele tartottunk a mátrai fotózásunkból amikor a volán mögül megpillantottam ezt a jelenetet! Kanyarodó útszakasz, panoráma a völgyre és tökéletes fények! Noha elvileg már úgy voltunk, hogy aznap többet nem kattintunk muszáj volt itt megállnunk! Szerintetek megérte?"

– olvashatjuk Török Ábel bejegyzésében.

Szerintünk és követői szerint is abszolút megérte, hiszen Ábel varázslatos képeket készített. Mi pedig várjuk a további elbűvölő képeit az influenszernek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!