Henry Kettner dubaji utazása - ifaktor
Az influenszer jó barátjával, Nagy Bogival utazott el a közel-keleti országba, ahol az utazás minden pillanatát rögzítették. A többrészes videó-sorozat első része már kikerült a YouTube-ra.


🌵🐪 INSTAGRAM: @henrykettner 📸 - http://instagram.com/henrykettner

Természetesen az utazás nem a megszokott módon zajlott. Többször tesztelték Henryéket, a reptér szinte teljesen üres volt, a nagy nyüzsgést felváltotta a hatalmas csend, míg a tömeg helyett mindössze alig néhányan tartózkodtak a reptéren.

Henryék a Dubaj Turisztikai Ügynökség meghívásával utazhattak el a Közel-Kelet Las Vegasába, így „business classon" utazhattak az Emirates jóvoltából. Az első osztályú kiszolgálásról és extrákról is beszél a videóban az influenszer.

A videó végén már túlvoltak a dubaji tesztelésen és a szállodába értek az utazók. Innen folytatódik a holnapi rész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!