Facebookon jelentette be a magyar csapat, hogy bundáztak - ifaktor

A Kaposvári Rákóczi másodosztályú futballcsapata a Tállya KSE harmadosztályban szereplő gárdájával csapott össze a MOL Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé jutásért. Eddig ebben semmi különleges nincsen, de ami a mérkőzésen és utána történt azt egy ideig biztosan nem felejtjük el...Amit a mérkőzés után tett a kaposvári csapat vezetősége az mindenkit meglepett. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!"

A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik, hogy a Kaposváriak hamar kétgólos előnyre tettek szert (két perc alatt két gólt szerezve – a szerk.), azonban a második félidő után, mintha elfelejtett volna futballozni a Rákóczi. A Tállya 15 perc alatt négy gólt szerzett. A gyanús körélményekre való tekintettel a kaposvári csapat vezetősége a mérkőzés kivizsgálását kéri a Magyar Labdarúgó Szövetségtől és a Szerencsejáték Zrt.-től.

A vendégek szakvezetője, Várhidi Péter is utalt játékosai halovány teljesítményére és igencsak sokat sejtetően nyilatkozott:

„Az első félidőben lehetett volna 5-0 vagy 6-0 is az eredmény, aztán a másodikban történt valami megmagyarázhatatlan. Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel, nem akarom őket megbántani, de egy szerény képességű társaság. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán és ellenállás nélkül rugdosták a gólokat, azt most nehéz lenne nekem megmagyarázni, én is csak néztem, egyszerűen nem lehetett mit csinálni."

A futballtörténelemben nem egyedülálló, hogy csalással, bundával vádolnak egy csapatot (gondoljunk csak az Olaszországban megtépázott Juventusra annak idején – a szerk.), de olyan, hogy egy csapat vezetősége a saját csapatát vádolja – ráadásul mindezt a Facebookon – talán még sosem történt.

A körülményekhez hozzátartozik és további gyanút kelthet, hogy a Tállya csapata a felkészülés közepén tart, október közepe óta nem nyertek bajnokit, így a harmadosztály (!) 18. helyén tanyáznak, amely jelen pillanatban kiesést jelentene az egyesületnek a magyar 4. (!) vonalba...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Mérföldkőhöz érkezett Bekefi Viktória

Az énekesnő szinte szó szerint mérföldkőhöz érkezett az életében, ugyanis megvált szeretett kocsijától, aki 2016 óta volt hű társa az utakon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!