Ilyen videót még egy influenszer sem csinált - ifaktor
verebélyi vivien
A HéBaba YouTube-csatorna alapítói a TikTok-on élő bejelentkezés formájában fognak beszélni továbbtanulásról, karrierről és elköltözésről. Ezekről – az előbb-utóbb minden embert érintő – kérdéskörökről azért tudnak relevánsan beszélni, hiszen ők már személyesen átélték azokat.


„A mai napon fontos dolgokról szeretnénk beszélgetni veletek! Szeretnénk a "hangunkat" jó célra felhasználni és segíteni nektek ott ahol tudunk! Továbbtanulás, Karrier, Elköltözés! Biztos vagyok benne, hogy sokatokat érint és kérdőjelek vannak a fejetek fölött. Nem tudjátok merre induljatok, hogyan kezdjetek neki a három közül akár csak az egyiknek. Mi már túlvagyunk ezeken. Szeretnénk megosztani a tapasztalatainkat veletek és egy kis löketet adni! Felnőtté válni olykor nehéz de nem lehetetlen!"

– fejtegette a bejegyzésben Vivi, hogy mire számíthatnak a nézők a ma esti élő bejelentkezésben.

Karrierről és költözésről talán már hallottunk influenszereket nyilatkozni, de a továbbtanulás témakört egyikük sem igazán említi, sőt tanulmányaikat sem sűrűn hangoztatják, így egyfajta hiánypótlás is ez részükről a „piacon".

Ha szeretnéd hallani, hogy miről beszélnek akkor 19:00-tól tapadj Viviék TikTok-oldalára.

„Tegnap este egy picit megőrültünk, de ma este már komolyak leszünk! Gyertek este 7-kor TikTok live!

– buzdít az Instagram-oldalán Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!