Egy őszinte vélemény Zack Snyder Igazság Ligájáról - ifaktor
batman, flash, wonder woman  és cyborg
Legalábbis Konkoly Dávid kifejtette saját véleményét a négy órás filmről, amely a mozik pangásának hála sokkal-sokkal nagyobb visszhangot váltott ki, mint az talán elvárható lett volna.


A hétvége folyamán én is megtekintettem Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmet a @hbohungary jóvoltából az HBO GO felületén"

– kezdte bejegyzését Dávid.

Tény és való, hogy a rajongók már nagyon várták a „Snyder-cutot", de ebben közrejátszhatott az is, hogy mostanában nem örvendezhettünk túl sok blocbusternek (nagy költségvetésű film - a szerk.) a filmes éterben - sőt lassan bármilyen új filmnek örülünk.

Íme, Dávid vágatlan véleménye a filmről:

„A mai világban elég merész húzás egy 4 órás film kiadása, de szerintem minden perce érthető volt, hogy miért is sikerült ilyen hosszúra a film. A Snyder-féle Igazság Ligája igazi vonzereje abban rejlik, hogy a rendező milyen figyelemmel, törődéssel nyúl a karakterei felé. Snyder nagyon ügyesen helyez el a filmben a csak rajongók által érthető jelzéseket, utalásokat, mert a rajongók miatt mutathatta be ezt a filmet, és mert ő maga a legnagyobb rajongó. Imádja Batmant és Supermant meg a többieket. Ez a 4 óra nekünk, rajongóknak egy igazi ajándék, amivel a rendező kedveskedett nekünk"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!