Egy őszinte vélemény Zack Snyder Igazság Ligájáról - ifaktor
Legalábbis Konkoly Dávid kifejtette saját véleményét a négy órás filmről, amely a mozik pangásának hála sokkal-sokkal nagyobb visszhangot váltott ki, mint az talán elvárható lett volna.


A hétvége folyamán én is megtekintettem Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmet a @hbohungary jóvoltából az HBO GO felületén"

– kezdte bejegyzését Dávid.

Tény és való, hogy a rajongók már nagyon várták a „Snyder-cutot", de ebben közrejátszhatott az is, hogy mostanában nem örvendezhettünk túl sok blocbusternek (nagy költségvetésű film - a szerk.) a filmes éterben - sőt lassan bármilyen új filmnek örülünk.

Íme, Dávid vágatlan véleménye a filmről:

„A mai világban elég merész húzás egy 4 órás film kiadása, de szerintem minden perce érthető volt, hogy miért is sikerült ilyen hosszúra a film. A Snyder-féle Igazság Ligája igazi vonzereje abban rejlik, hogy a rendező milyen figyelemmel, törődéssel nyúl a karakterei felé. Snyder nagyon ügyesen helyez el a filmben a csak rajongók által érthető jelzéseket, utalásokat, mert a rajongók miatt mutathatta be ezt a filmet, és mert ő maga a legnagyobb rajongó. Imádja Batmant és Supermant meg a többieket. Ez a 4 óra nekünk, rajongóknak egy igazi ajándék, amivel a rendező kedveskedett nekünk"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!