Ilyen volt Balogh Eleni modell karrierje kezdetén - ifaktor
Balogh Eleni kék ruhában ül a kád szélén

A gyönyörű szépségkirálynő, Balogh Eleni már nyolc éve mozog a modell szakmában, aminek kezdeti nehézségeiről és tapasztalatairól számolt be közösségi oldalán.


Eleni elárulta nekünk, hogy bizony senki sem születik profi modellnek és nem tudja első fotózása alkalmával, hogy hogyan is kell úgy pózolni, hogy az a fotókon is jól mutasson. Ezeket a dolgokat a kezdetekkor még Eleni sem tudta.

Az influenszer remek példát mutat fiatal követőinek és rengeteg szuper jó tanáccsal látja el azokat, akik esetleg az ő nyomdokaiba lépnének a jövőben.

„Erről a képről eszembe jutott a 8 évvel ezelőtti első fotózásom. Borzalmasan izgultam és féltem, nem szeretem a változásokat és akkoriban ez teljesen idegen volt számomra. Azt az egyet viszont tudtam, hogy ezt akarom és muszáj megpróbálnom. Az elején mindig megkértem anyát, hogy kísérjen el és legyen ott velem, valahogy nekem ez teljes biztonságérzetet adott! Hálás vagyok minden fotósnak, akivel valaha dolgoztam, hogy instruáltak! Mert hát igen, az elején mindig ők mondták, hogy mit és hogyan csináljak. Pár fotózás után már kezdtem ráérezni, hogy mi áll jól nekem, megtanultam az arcommal is játszani, és olyan érzelmeket mutatni, amik a képeken is átjönnek! Amit anno a tükör előtt gyakoroltam, az az elmúlt 8 év alatt rutinná vált! Egyszerűnek tűnik, pedig nem így van, mert más mutat jól képen, mint előben. Egy biztos, ahogyan valaki előkap egy kamerát, én egyből pózolok. (annyira rögzülnek a pózok, hogy a managerem állandóan rám szól, hogy ne pózoljak, mert ez nem katalógus fotózás - gondolhatjátok mennyi időt töltök kamera előtt ) Mostanában is imádok új pózokat tanulni és még mindig van hova fejlődnöm.
Boldog vagyok, hogy ez az út az enyém"

– írta közösségi oldalán Eleni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!