Így tudta meg Chessie King gyermeke nemét - ifaktor
Chessie King és párja gyümölcsökkel játszanak

Az angol származású véleményvezér, Chessie King párjával karácsonykor árulták el követőiknek a fantasztikus örömhírt, miszerint gyermekük fog születni. Rajongóik óriási boldogsággal fogadták a hírt és már alig várták, hogy megtudják gyermekük nemét is.


Csupán eddig kellett erre várni. A külföldi sztárpár egy nagyon különös módját választotta a gyermekük nemének leleplezésére. Ilyet itthon még biztosan nem láttunk, pedig a hazai sztárok is kitettek magukért a kreatívság jegyében.

Hazai influenszereknél láthattunk már tortában elbújó színt, füstbombából előtörő színt, lufikból kipukkadó színt, azonban ilyen verzióját a magzat nemének felfedésére még nem láttunk. Chessie és párja úgy döntöttek, hogy egy golflabdában rejtik el még meg nem született gyermekük nemét.

Ahogy a labdákat elpöccintették golfütőikkel, a két golyóból óriási rózsaszín füstfelhő kerekedett, ami egyértelműen jelezte a pár számára, hogy bizony kislány érkezik a házhoz. A boldogságuk tagadhatatlan, a videón keresztül is látszik, mennyire örült a pár a hírnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!