Óriási bulit tartottak Khloé Kardashian lányának szülinapján - ifaktor
Khloé Kardashian és kislánya harmadik születésnapján lufik között

A külföldi világsztárok, vagyis a Kardashian-klán már jól ismert fényűző életéről, a hatalmas bulikról és a kacsalábon forgó palotáiról. Nem véletlen, hogy a testvérek közösségi oldalát elárasztották a Khloé lányának harmadik szülinapi bulijáról szóló képek.


Khloé akkora szülinapi bulit rendezett lányának, amekkorát eddig csak filmekben láthattunk. A dekoráció túltett egy esküvő dizájnján és azt hiszem, valahogy így képzelnénk el a cukorka mennyországot.

A Kardashian család által megosztott képek alapján úgy látjuk, hogy a hangulat is nagyon jó lehetett a partin, ami persze nem meglepő, hiszen ki ne érezné magát fantasztikusan egy ilyen fényűző születésnapon, ahol még az ugrálóvár is pasztell lila volt.

A születésnapról megosztott képeit Khloénak több mint kétmillióan kedvelték, ami az utóbbi képeihez képest rekordot döntött.

„Minél többet ünnepled az életet, annál több ok van az ünneplésre! 💜
Nagyon szeretek bulizni! Imádom, hogy háziasszony vagyok, bármilyen nagy vagy kicsi is ez az alkalom. Ezeknek az emlékeknek a gyűjtése boldoggá teszi a szívemet.
A kislányom hároméves lett!!! Annak ellenére, hogy a vendéglista kicsi volt, a dekoráció mindig elképesztően különleges, köszönhetően drága és tehetséges barátomnak
Hatalmas köszönetet akartam küldeni mindenkinek, aki részt vett True tökéletes születésnapi partiján!! Pasztell álom volt"

– írta Khloé közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!