Ilyet még tuti nem ettél! Répatorta-tiramisu Fördös Zétől - ifaktor

A Street Kitchen YouTube-csatornájának egyik közkedvelt szakácsa, Fördös Zé egy különleges desszert receptet mutatott be követőiknek, amiben két klasszikus húsvéti édességet ötvözött és az eredmény fantasztikus lett.


Akik régebb óta követik figyelemmel Zé receptjeit, már megszokhatták tőle, hogy szereti a minél különlegesebb és extrémebb étel variációkat. Legújabb recept videójában is egy ilyennel készült, ami tökéletes desszert lehet húsvétra.

Zé a répatorta és a tiramisu keverékét készítette el, amik közül, ha mindkettőt nagyon szereti az ember, akkor együtt még ütősebb élményt és ízorgiát nyújtanak.

„Zé most ötvözte 2 kedvenc húsvéti desszertünket, így nem kell választani, a kettőt egyszerre ehetjük és hát ti is, ha megcsináljátok"

– olvasható a Street Kitchen videója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!