Ilyet még tuti nem ettél! Répatorta-tiramisu Fördös Zétől - ifaktor

A Street Kitchen YouTube-csatornájának egyik közkedvelt szakácsa, Fördös Zé egy különleges desszert receptet mutatott be követőiknek, amiben két klasszikus húsvéti édességet ötvözött és az eredmény fantasztikus lett.


Akik régebb óta követik figyelemmel Zé receptjeit, már megszokhatták tőle, hogy szereti a minél különlegesebb és extrémebb étel variációkat. Legújabb recept videójában is egy ilyennel készült, ami tökéletes desszert lehet húsvétra.

Zé a répatorta és a tiramisu keverékét készítette el, amik közül, ha mindkettőt nagyon szereti az ember, akkor együtt még ütősebb élményt és ízorgiát nyújtanak.

„Zé most ötvözte 2 kedvenc húsvéti desszertünket, így nem kell választani, a kettőt egyszerre ehetjük és hát ti is, ha megcsináljátok"

– olvasható a Street Kitchen videója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!