Elképesztő módon zajlott le az interjú Koltai Róberttel - ifaktor
Bereczki Zoltán és Csonka András elegáns ruhában a LifeTV Ébredj velünk című műsorában
A LifeTV Ébredj velünk című reggeli műsorában a Jászai Mari díjas színművész, Koltai Róbert volt Bereczki Zoltán és Csonka András vendége, de a technika közbeszólt, így az interjú igencsak viccesre sikeredett.


A színész bejelentkezésekor rögtön két némafilm szereplőnek titulálta Bereczkit és Csonkát, mondván egyáltalán nem hallja őket. Az alaphang megadása után kétségbeesett megoldáskeresés zajlott Koltaiéknál, ahol élettársa Gaál Ildikó rendező próbálta egy fülhallgatóval orvosolni a problémát, miközben Bereczki már egy „Hogy vagy?" feliratot mutatott a kamerán keresztül Robinak.

Miután a headsetes trükk sem jött be, Koltaiék próbálták megkeresni a LifeTV csatornáját a televízióban, hogy esetleg majd onnan hallgassák a műsorvezetőket. Ez végül – hosszas huzavona után – sikerült is, csakhogy több másodperces késésben volt az adás, így végül kénytelenek voltak elköszönni egymástól a felek érdem beszélgetés nélkül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!