Imádják az őszt – Pallagi Alexa ​és a többiek - ifaktor

Az ősz mindenkiben más nyomot hagy, illetve különböző benyomásokat kelt. Vannak, akiknek rossz kedvük lesz, hiszen ilyenkor a jó időt búcsúztatjuk, de olyanok is akadnak, akik minden szépségével együtt imádják ezt az évszakot. Ebben az összeállításban az őszt kedvelő influenszereket vesszük górcső alá.Kovács Edina Lujza

Edina Lujza egy gyönyörű színekben pompázó őszies képpel köszönte meg szeretteinek és barátainak a sok születésnapi köszöntést.

Hamar Emílila

Emília sem tudott elmenni az őszi táj szépsége mellett – anélkül legalábbis biztosan nem, hogy lőtt volna egy képet.

„Ősz Pozsonyban… A kedvenc erdőnkben sétáltam ma a barátnőmmel és annyira gyönyörűnek találtam a színeket, hogy meg kellett örökíteni!"

– írja a poszthoz Holman Dávid felesége.

Pallagi Alexa

Alexa nem kertel, határozottan kijelenti, hogy:

„Bírom az őszt. És te?"

Gyuricza Dóra

Dóri is több őszi képet posztolt már, legutóbbi ilyen témájú fotóján pedig egy csizmát népszerűsít, ami kétség kívül nagyon „őszies".

Körcsönyei Polly

Végső soron Körcsönyei Polly, Gyuricza „műsorvezető" társát is szemügyre vehetjük, aki a következőket találta írni az ősszel kapcsolatban:

„Az őszi színek kimondottan a kedvenceim"

Összességében az őszi színeket mi is kedveljük, a hozzá kapcsolódó időjárást már nem feltétlenül.

Persze ezt ki-ki maga döntse el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!