Imádták Dobó Ági legújabb hirdetését - ifaktor
Dobó Ági a medence vizében fekszik egy gumimatracon

Akik rendszeresen követik influenszereink tartalomgyártásait, azok már tudhatják, hogy a termék elhelyezések és a szponzorációk együtt járnak kedvenc közösségi média sztárjainkkal. De persze hirdetés és hirdetés között is van különbség, amit Dobó Ági remekül mutatott be.


Ági legújabb reklám videóját egyszerűen imádták követői, olyannyira, hogy sokaknak meg is jött a kedve a takarításhoz. Pedig valljuk be, ebben a kánikulában, ha valamihez nincs kedve az embernek, az a takarítás.

Az influenszer egy roppant kreatív és szórakoztató videóban mutatta be egyik kedvenc felmosószerét, amit a medencéjük sikálása közben alkalmazott.

A reklám videó lényege az volt, hogy Ági megmutassa, mi az, amit az Instagram-világában mindenki megmutat és mi az, amit már kevesebben, vagy csak szégyenkezve. Követői egyenesen imádták és ilyen kommentekkel bombázták az influenszer videóját:

„imádlak téged és csudajo lett a videó 😘"
„Imadom ezeket a takaritos videokat"
„Jó vidi lett 😂"

- áradoztak Ági követői.

Pedig a tiszta környezetet, amiket influenszereink képein láthatunk, mindenki takarítással éri el és ebben természetesen semmi, de semmi szégyellni való nincsen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!