Íme a csillagjegyek szexuális étvágya - ifaktor
Íme a csillagjegyek szexuális étvágya – Te felismered a másikat?
Te is tapasztaltad már, hogy minden partner máshogy áll a szexuális együttléthez és nem értetted, miért? A különböző csillagjegyek szülöttjei egészen máshogy állnak a szex témaköréhez – míg az egyik nyitottabb, és fejjel szalad a falnak, úgy más hosszú hetek után is nehezen adja be a derekát. Vajon hány jegyet sikerül felismerned?


Rák

A Rák a tartalmas, meghitt szexuális együttléteket részesíti előnyben. Ahhoz, hogy a szex valóban élvezetes legyen számukra, ki kell építeniük a partnerrel a bizalmat, ami hosszú időbe telhet, de a jó szex reményében bármeddig hajlandóak várni.

Halak

A Halak imádnak szexelni, viszont csak olyan ember előtt tudnak megnyílni, akihez érzelmi szálak is fűzik. Ha viszont megvan a közös hang, biztosan elképesztő teljesítményt nyújtanak az ágyban.

Oroszlán

Az oroszlán vágyait a partnere határozza meg. Alapvetően nyugodt típusúak, de ha találnak valakit, aki hajlandó úgy kezelni őket, mint a dzsungel királyát, akkor tüzes oroszlánként igazi lepedőakrobatává válnak.

Nyilas

A kacér Nyilassal érdemes óvatosnak lenni, hisz legfőbb hitvallásuk szerint a változatosság gyönyörködtet, így nem áll messze tőlük az egy éjszakás kaland sem, viszont elképesztően tüzesek, így biztosan emlékezetes teljesítményt nyújtanak az ágyban.

Kos

A Kos imád csábítani, de azt is szereti, ha őt csábítják el. Hatalmas az étvágya, nincs olyan helyzet vagy időpont, amikor ne lenne kapható egy gyors menetre. Imádja az előjátékot, majdnem annyira, mint magát az aktust.

Bika

A Bika érzéki és kifejezetten romantikus típus az ágyban. Ragaszkodik a meghitt pillanatokhoz és az érzéki érintésekhez. Miután az aktus megtörtént, biztosan számíthatsz rá, hogy a bújás és az ölelkezés nem marad el.

Skorpió

A vonzó Skorpiók híresek a hatalmas szexuális éhségükről, amelyet soha nem csillapodó kalandvágyuk táplál. Érdekes módon azonban nagyon válogatósak, nem érik be akárkivel agy ágyban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!