Íme a csillagjegyek szexuális étvágyai – Te magadra ismersz? - ifaktor
Íme a csillagjegyek szexuális étvágyai – Te magadra ismersz?
Bár minden egyes csillagjegy élvezi a szexet, minden jegynek mást jelent az intimitás és teljesen eltérőek az igényeik is. Míg egyikük két kanállal habzsolja az életet, addig a másik visszafogottan, hagyományőrző keretek között éli ki visszafogott vágyait. Te magadra ismersz a leírás alapján? Íme a cikksorozatunk első része.


Mérleg

Nem arról van szó, hogy a Mérleg nem szeret hancúrozni, csupán arról, hogy a különböző típusú intim kapcsolatokat helyezik előtérbe, mint például a barátságot és a családot. A szex akkor jöhet szóba, amikor valóban szeretet valakit és elköteleződött iránta.

Vízöntő

A Vízöntő mindenekelőtt szabad akar lenni, ezért a szexuális elköteleződés sem könnyű számára, ezért leginkább a tiszavirág életű testi kapcsolatokban leli örömét. Szereti a változatosságot, kerüli a rutinszerű, megszokott dolgokat.

Szűz

A Szüzeknek arra van szükségük, hogy valakivel teljesen ki tudják engedni a fáradt gőzt. Olyan partnerre vágynak, aki mellett minden mást elfelejthetnek és kiélhetik állatias ösztöneiket is.

Ikrek

Az ikrek nem ugranak egyből fejjel az ágyba, először szükségük van egy nagyszerű beszélgetésre, hogy intellektuálisan is egy hullámhosszon legyenek és hogy sokat nevessenek a potenciális partnerrel. Ha a másik akár egy rossz mozdulatot is tesz, huss, azonnal elszáll a hangulat.

Bak

A Bakok stabil és konzervatív hírnévnek örvendenek, de ezek a tulajdonságok jól jöhetnek a hálószobában, főleg, ha az állóképességről van szó. A Bakok imádnak irányítani és szívesen elvállalják a „munka" oroszlánrészét annak érdekében, hogy mindketten boldogok legyenek.

Ne hagyd ki!