Íme a Jóbarátok-folytatásának hivatalos előzetese - ifaktor
A Jóbarátok sorozat utolsó epizodjában az összes színész meghajol

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a közel egy évvel az eredetileg tervezett bemutató után végre idén májusban ténylegesen érkezik a Jóbarátok-folytatása a The Reunion, minek a hivatalos előzetese már megtekinthető.


A műsor folytatásában, az eredeti szereplők mellett, számos sztárvendéget láthatunk majd és az előzetesből az is kiderült, hogy a megható pillanatok mellett, ahogyan azt megszokhattunk a szereplőktől, irtó szórakoztató lesz a folytatás.

Őszinte, mély beszélgetések, könnyek, nevetés és még számtalan fantasztikus pillanat lesz látható a Jóbarátok-reunionjában. Akik imádták a sorozatot, garantáltan szeretni fogják a folytatást is, hiszen már az előzetestől is könnybe lábad a szemünk.

Hivatalosan május 27-én lesz látható a folytatás Amerikában az HBO Max streaming szolgáltatóján, így az is biztos, hogy hazánkban még egy pár hónapig be kell érnünk az előzetessel.

A videóban láthatjuk, hogy ikonikus jeleneteket, ruhákat újra visszahoztak, amitől az egésznek egy erős nosztalgikus élménye lesz. Szerencsére a szereplést mind a hat jóbarát vállalta, így lesz teljes és kerek a történet.

Jennifer Aniston, aki a sorozatban Rachel szerepét alakította szintén megosztotta Instagram-oldalán a folytatás hivatalos előzetesét és csak annyit írt hozzá:

"Szeretem a barátaimat"

Mi már alig várjuk, hogy láthassuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!