Íme a legcikibb randitörténetek - ifaktor

A Vibes YouTube-csatorna Legek című sorozatának legújabb részében civil embereket kérdeztek meg a legkínosabb randevú pillanatiakról. A videó alatt sok érdekes, szórakoztató és biztató történetet is hallhattunk, illetve pár jó tanácsot randi helyzetekre.


Volt, aki arról számolt be, hogy talán kicsit ittas állapotban ment randevúzni, amit nem javasolja senkinek se mert nem tud jó végkimenetele lenni.

Egy férfi azt mesélte el, hogy sajnos vele a legrosszabb dolog esett meg randi közben: Egy hölgy társaságában annyira nevetett, hogy sajnos kijött az orrán olyan is, aminek nem kellett volna.

A videóban rengeteg kellemes és biztató történetet is hallhattunk. Egy fiatal lány arról mesélt a videóban, hogy egykori fiú barátja megölelte minek következtében a lány fogszabályzójába bele akadt a sálja és nem tudták egymást elengedni. Azóta is együtt van a pár.

A videónak nagy sikere lett és a kommentek között olvashatunk még extra randi történeteket is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!