Íme a legszexisebb lányok, akiket követned kell a TikTokon - ifaktor
Lana Rhodes Aletta Ocean félmeztelenül Tik Tok logó háttérben rózsaszin

Mofos, Brazzers, Pornhub, Reality Kings hercegnői, TikTokon mutatják meg szerényebb oldalukat.


Manapság mindenki tudja, hogy a TikTok özönvízszerűen árasztotta el az internetet, így ma már nagyon kevesen vannak, akik ne hallottak volna róla. Ez egy rövid videókra specializálódott internetes platform, ahová már a sztárok is beözönlöttek. Na de mi a helyzet az egyik legjobban foglalkoztatott szakmában, a felnőttfilmesek között?

Összegyűjtöttük nektek 5 népszerű felnőttfilmes hölgyet, akik a TikTok segítségével próbálják követőtáborukat még jobban gyarapítani, illetve belátást engednek rajongóiknak a természetes, hétköznapi életükbe is.

Dani Daniels

https://vm.tiktok.com/JFqRJG9/

A pornóipar egyik legpikánsabb melósa. Imádja a bevállalós jeleneteket és nem fél lányokkal mutatkozni sem. Karakán természete jellemzi mind a filmes iparban, mind a hétköznapi életében. A látvány természetesen igazolja az itt leírtakat, így nem véletlen, hogy a keresési lista egyik legtöbb találatával ő rendelkezik. Most a TikTok a trendi, így Daniels is rákattant, hogy követői egy másfajta szemszögből ismerjék meg őt és a természetesebb területekre is magukkal vihesse őket.

Pinterest

Cherie Deville

https://vm.tiktok.com/JFqAf1b/

Az egyik legdögösebb milf a témában. Cherie 2011 óta kápráztatja el a nézőit, szinte minden létező formában, amit el tud képzelni egy férfi (vagy nő). Brutális nagy kebleivel, szinte a közfalat képes kiütni, így nem véletlen, hogy 10 éves fennállása óta elég sokszor volt foglalkoztatva az érett hölgy. Most, hogy van némi szabadideje, a TikTokon éli ki magát, követőit vicces és imádni való videóival szórakoztatja.

Twitter

Angela White

https://vm.tiktok.com/JFqtWoo/

A természetesség csodaasszonya. Angela White-ot látni élőben olyan lehet, mint mikor forrón kapod a McDonaldsból a sült krumplit, ami pont jól sós. Brutális szexualitás árad ebből a lányból, és az hogy irdatlan sok követője van, valamit jelez. Így, hogy ő is megtalálható TikTokon, szinte biztos, hogy aki nem követte be eddig, nagyon sok mindenről lemarad!

Twitter / @AngelaWhiteStar

Kendra Lust

https://vm.tiktok.com/JFquCSg/

Kendra Lust tökéletes megtestesítője a romlott fantáziájú emberek elképzelhetetlen vágyainak. Talán az ipar legdögösebb felnőttfilmes sztárjának mondható. Ő is megtalálta a TikTok-alkalmazást a telefonjára és valljuk be, nem véletlen, hogy ő rendelkezik a legtöbb követővel a pornós-brigád közül.

Pinterest

Eva Lovia

https://vm.tiktok.com/JFqUmnR/

Következő sztárunk imádja a szereplést és ez mi sem bizonyítja jobban, minthogy TikTok-csatornája az egyik legfelkapottabb, ahol előszeretettel oszt meg kellemes és pikánsabb videókat egyaránt.

Facebook

Kövessetek bennünket, hiszen újabb és újabb listával bővülünk hétről hétre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!