Íme a TikTok új vetélytársa, a „YouTube Shorts” - ifaktor
Az elmúlt évek alatt, több mint 100 országban tesztelték, így végül bejelentették a hivatalos verzióját a Youtube Shortsnak.


Csak úgy emlegetik mint a TikTok új versenytársát. A Youtube Short elsőként Indiában jelent meg, mielőtt az USA-ban kihozták volna a Béta verziót.

A felhasználók 15 másodperces videókat tölthetnek fel és ezeket összepakolhatják egy videóba is. Zenével is felvehetik a videókat a felhasználók, mindent szabadon a YouTube zenetárából.

A cég elmondása szerint a YouTube Shorts videói világszerte, átlépték a 6.5 milliárd napi megtekintést. Olyan plusz dolgokkal is bővítették a funkciókat, hogy már szöveget is hozzáadhatnak azok, akik ilyen videót csinálnak és más shortsokból is vehetnek át audiót.

A YouTube egy külön videó sort is beillesztett az oldalon, így a felhasználók egyszerűen húzogathatják a videókat. Ez mobilra is elérhető már.

Nem mondjuk, hogy a YouTube forradalmasította ezt az ipart, viszont minden tekintetben komoly versenytárssá avanzsálódik a TikTok alatt-mellett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!