Íme a ValóVilág 10 eddigi legviccesebb jelenetei - ifaktor

Az kétségtelen, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évada az elmúlt öt hónapban számos mókás és vicces pillanatot tartogatott számunkra. Korábban ezekről mind be is számoltunk, azonban az utolsó héten ezekből a momentumokból még több lett. Párat összegyűjtöttünk most belőlük.


Azt elmondhatjuk, hogy a jubileumi évad alatt összességében a legtöbb vicces jelenetet VV Vivi okozta szórakoztató beszédstílusával és megjegyzéseivel. Ebben a felsorolásban viszont nálunk most VV Robi lett a hét legszórakoztatóbb szereplője.

A legutóbbi villabuli után VV Robi megfáradva indián jelmezben fánkot majszolt, amiből remek videófelvétel született. Robi sajátos nyelvhasználata itt bukott ki először igazán.

A következő rendkívül szórakoztató pillanat az volt, mikor a szerkesztők beküldték a játékosokhoz az ex villalakó VV Vikit, aki Merci naivitását tette próbára és egy kamu csokoládéreklámot forgatott le vele, amiből roppant szórakoztató felvétel született.

A hetet végül nálunk VV Robi ezzel a videórészlettel nyerte meg, amikor éjszaka a teljesen sötét szobában bóklászol és nem találja saját ágyát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a netes filtereken Yamina- szerinte be kellene tiltatni a használatukat

Yamina mindig hangsúlyozta közösségi oldalán, hogy mennyire fontos az önszeretet, az önelfogadés és a pozitív énkép.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!