Török Ábelék a 0 fokos Balantonban fürödtek meg - ifaktor
Török Ábel és egyik állandó partnere, Abosi Barni legújabb akciójáról, miszerint megfürödtek a jéghideg Balatonban mi is beszámoltunk.


A videó Török Ábel narrációjával indul, aki Attenborough-i magasságokban teszi mindezt.

Ábelék rendesen felkészültek, hiszen rengeteg meleg ruhát is bepakoltak a fürdőzés utánra, és készültek melegítő szettel, valamint teával is.

A fürdőzésnél végül Barni – aki végig tartózkodóbb volt – talán még jobban is viselte a hideg vizet, mint Ábel.

Ábel konkrétan a lábát sem érezte, mégis vissza szeretett volna menni még egyszer a jeges vízbe. Összességében, ahogy Ábel is mondta emlékezetes videó lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!