Íme, a videó, amelyet több közszereplő is megosztott - ifaktor

Lukovics Tamara videóját többek között Dukai Regina és Hódi Pamela is megosztotta Instagram-storyjában. Tamara a Vlogmas 2020 keretén belül egy olyan videót töltött fel néhány napja, amelyben social mediai témákat feszeget. Beszél az influenszerlétről, a reklámmegjelenítésről, vloggerekről és bloggerekről.


Tamara elmondja a saját bőrén tapasztaltakat, hogy mit kell elképzelni egy együttműködés, reklámmegjelenítés mögött, mint az adott cég, mint az influenszer oldaláról. Kitér néhány konkrét példára is, milyenfajta megkeresések vannak túlnyomó többségekben, mit vár el a cég, milyen kritériumai vannak, hogyan működik az anyagi megbeszélés, mennyit ér egy poszt. Ilyen és ezekhez hasonló kulisszatitkokba avat be minket Tamara.

Egy konkrét példával élve, Tamara megmutatja, hogy hogyan készít el egy képet a Nespressoval való együttműködésen belül. Láthatjuk hogyan alakítja ki a fotós helyszínt, miket vesz figyelembe, milyen utómunkálatokat végez és milyen folyamatokon megy keresztül egy kép az elkészítésétől a posztolásig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Nagy Benedek is a Hell energiaital arca lett

Nagy Benedek Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mostantól ő is a Hell csapatát erősíti, akikkel rengeteg izgalmas projektre készülnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!