Íme az elmúlt 20 év legfontosabb eseményei egy videóban - ifaktor
Szerinted? YouTube-csatorna logója

A Szerinted? YouTube-csatorna legújabb részében hat influenszert láttak vendégül, akiknek újabb szórakoztató és vicces feladatokat talált ki a csatorna.


A legújabb epizód a YouTuberek vs. tyúk vagy a tojás címet kapta, ugyanis a műsor szerkesztői legújabb videójukban arra voltak kíváncsiak, hogy a hazai tartalomgyártók mennyire vannak képben az elmúlt évek eseményeivel idősorrendben. Ebben a részben Baumgartner Katát, Dancsó Pétert, Csenki Patrikot, Szalay Istit, Szécsényi Andrist, valamint Varga Vivit láthatjuk.

A feladatuk roppant egyszerűnek tűnhet, ugyanis a szereplők kapnak két eseményről fotót és csupán csak annyi dolguk van, hogy kitalálják, melyik lehetett korábban. Természetesen, ahogy eddig is, most is versenyre ment a játék, amit pontozás alapján a végén csak egy valaki nyerhetett meg.

A kvíz az elmúlt 20 év legfontosabb eseményeiből állt össze. A műsor roppant szórakoztatóra sikerült és számos vicces pillanatot tartogat magában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!