Íme az influenszerek komfort ételei - ifaktor
Szerinted YouTube-csatorna logója

A Szerinted? YouTube-csatorna legújabb részében négy influenszert láthatunk, akik a Street Kitchen konyhájában megmutatták nekünk, hogy számukra mit jelent a komfort étel és hogyan készítik el a személyes kedvencüket.

Dobó Ágit, Módis Gabit, Lenzsér Olivért és Madar Csabát választották ki a feladat elvégzésére. Az influenszerek a videó elején rögtön el is mondják, hogy az ő értelmezésükben mit is jelenet a komfort étel. Abban szinte mindenki megegyező választ adott, hogy gyorsan elkészíthető, de finom ennivalóról van szó.

A videó során kiderül, hogy a legnagyobb rutinja a konyhában Dobó Áginak van. Ez lehet, hogy köszönhető A Konyhafőnök műsorában való szereplésének is. Módis Gabi pedig igazán komolyan értelmezte a komfort szó jelentését és eleget téve a feladatnak egy egyszerű pirítóst készített el.

Az influenszerek szuper pillanatokat okoznak a konyhában készült videóval. Nem véletlen, hogy a felvételt pár óra alatt több mint 30 ezren tekintették meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!