Íme Chiara Ferragni saját kávékollekciója - ifaktor

A népszerű olasz divatmodell, Chiara Ferragni Instagram-oldalán mutatta be a Nespresso legújabb kollekcióját, amit ő tervezett a saját stílusának megfelelően.


A kollekcióban dominál a pasztell rózsaszín és egy igazán csajos és bohókás szett készült el. Chiara két kávégépet, egy poharat és egy tejhabosítót is megtervezhetett.

Ha valami hiányzott eddig a Nespresso kollekcióiból, az pont a csajosság volt. Chiara ezt a rést töltötte meg saját stílusának megfelelően. Szerintünk bomba lett és reméljük, hamarosan hazánkban is kapható lesz a kollekció.

A kommentek alapján úgy tűnik nem csak mi, hanem a világban szerte mindenki odáig van a legújabb Chiara kollekciótól. A modell több mint 200 ezer lájkot kapott posztjára és több ezren kommenteltek hozzá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!