Íme Dancsó Péter véleménye a Való Világról - ifaktor

A könyvek, filmek, sorozatok, és persze a televíziós műsorok kritizálójaként elhíresült Dancsó Peti nem hagyhatta YouTube-videó nélkül a Való Világ jubileumi évadát sem. Ahogyan azt tőle már megszokhattuk, sajátos stílusával kicsit sem finomkodva elmondta véleményét az RTL klub legrégebbi reality műsoráról.


Peti párhuzamot vont a Viasat6 Celebcella című műsora és az RTL II Való Világ között. Így egy pár szót ejtett a celebek műsoráról is. A YouTuber legfőbb kérdése azonban az volt: miért jelentkeznek még mindig emberek a Való Világba. Dancsó a műsor játékosai közül főleg Gáborról, Amandáról, Mohról, Viviről és Merciről alkotott részletesebb véleményt.

A vlogger videója legvégén elárulja nézőinek, hogy további Való Világos tartalmakkal is készül még a csatornáján. Mi már alig várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!