Íme Dancsó Péter véleménye a Való Világról - ifaktor

A könyvek, filmek, sorozatok, és persze a televíziós műsorok kritizálójaként elhíresült Dancsó Peti nem hagyhatta YouTube-videó nélkül a Való Világ jubileumi évadát sem. Ahogyan azt tőle már megszokhattuk, sajátos stílusával kicsit sem finomkodva elmondta véleményét az RTL klub legrégebbi reality műsoráról.


Peti párhuzamot vont a Viasat6 Celebcella című műsora és az RTL II Való Világ között. Így egy pár szót ejtett a celebek műsoráról is. A YouTuber legfőbb kérdése azonban az volt: miért jelentkeznek még mindig emberek a Való Világba. Dancsó a műsor játékosai közül főleg Gáborról, Amandáról, Mohról, Viviről és Merciről alkotott részletesebb véleményt.

A vlogger videója legvégén elárulja nézőinek, hogy további Való Világos tartalmakkal is készül még a csatornáján. Mi már alig várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!