Íme Debreczeni Dóra tippjei hűtőnyitogatás ellen - ifaktor
Debreczeni Dóra sportolás közben

Az éjszakai éhség és óriási nassolási vágy az a bizonyos mumus, amivel minden halandó ember életében legalább egyszer találkozik. Az egészséges életmód hirdetésével foglalkozó influenszerünk, Debreczeni Dóra nyújt nekünk pár megoldást a mumus ellen.


A hűtő teljesen felesleges nyitogatása a csodára várva sokak számára lehet ismerős. De mit kéne tenni ellene? Dóra erre a kérdésre nyújt öt igen hasznosnak bizonyuló tippet, amivel csökkenthetjük az éhséget és ezáltal kevesebbet nyitogatjuk a hűtő ajtaját.

Posztjában elárulja, miket érdemes tenni a cél érdekében, ezzel segítve közel 100 ezer követőjének. Dóri számtalanszor segített már az egészséges életmód jegyében követőinek és Instagram-oldalán rengeteg szuper tanáccsal látja el őket.

„A hűtő nyitogatás szerintem mindenki számára ismerős elfoglaltság. Bele nézünk mi van benne aztán egy fél óra múlva újra megismételjük ezt, mintha valami "teremne" benne vagy bele varázsolna valaki valamit. Aztán jön a csoki és az édesség.
Az én tippem arra az esetre ha éhes vagy:
- egy nagy pohár víz
- rágcsálj el egy répát vagy egy almát ha valóban éhes vagy akkor megeszed
- jó minőségű magas fehérjetartalmú és alacsony cukor tartalmú fehérje, vannak csokis, vanilliás ízesítésben ami fel ér egy desszerttel (vízzel fogyaszd)
- zöldség levesek, mivel alacsony kalória tartalmuk ban viszont jó meleg és kellemesen laktat
- gyümölcs smoothie, piros bogyós gyümölcsökből

Határozd el magad, tűzd ki a célod és csináld végig"

– tanácsolta követőinek közösségi oldalán az influenszer.

Köszönjük Dórinak a remek tippeket, reméljük így sikeresen megszűnnek az éjszakai falások!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!