Íme Dér Heniék esküvői videója - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy az elbűvölő sztár-pár, Dér Heni és Bakos Gergely összeházasodtak és egy pár fotót megosztottak követőikkel. Az énekesnő legújabb posztjában azonban egy fantasztikus kisfilmet is láthatunk a nagy napról.


A videó fantasztikusra sikerült, hiszen minden egyes pillanatát a szertartásnak és a készülődésnek is maximálisan sikerült átadnia. Igazán megható és elegáns felvétel készült Dér Heni és Bakos Gergő esküvőjéről, amit a pandémia helyzet miatt rendhagyó módon kellett megtartaniuk.

A kisfilmet a sztár-pár esküvőjéről több mint 42 ezren nézték meg és rengetegen gratuláltak a párnak a hozzászólók közül.

„Nekünk a legszebb volt…
Végre elkészült a kis videónk is... Nem csak a mi szívünk, de a @wave_mediadesign szíve-lelke is benne, hisz nem egy klasszik videót kellett összeraknia… Mindennél többet számított az elkapott pillanat, egy-egy pillantás, az őszinte boldogság és egy-egy könnycsepp, amit nem lehet megismételni... Szerintünk tökéletes ékszerdoboz lesz a családi polcunkon, amit 10-20 év múlva is ugyanolyan könnyes szemmel tudunk mutatni, mint most…"

- olvashatjuk Dér Heni bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!