Íme egy diétás palacsinta recept, Suga Paulinától - ifaktor
Suga Paulina barna hajjal tortát kóstol

A népszerű cukrász, Suga Paulina Instagram-oldalán hétről-hétre fantasztikus receptekkel lepi meg követőit és még az egészséges életmódot is szem előtt tartja. Legújabb receptjében egy diétás palacsintát mutatott be.


Paulina nem csak fantasztikus cukrász, hanem két csodálatos gyermek édesanyja is. Így receptjeiben sokszor az édesanyáknak is kedvez egy-egy kreatív étellel. Legújabb palacsinta receptjében macira formázott palacsintákat mutatott be.

A recept elkészítése pofon egyszerű. Nincs is másra szükségünk, mint:

  • 2 banánra
  • 2 tojásra
  • 80g zabra.

Paulina Instagram-oldalán egy felvétellel is bemutatta, hogyan készíti a maci formájú palacsintákat, amivel garantált a siker a gyerekeknél.

„Z a b p a l a c s i n t a
Ami szinte minden héten elkészül nálunk reggelire, általában banánmentés céljából (én enni meg csak a zöld banánt szeretem🤪) Nátán nagyon csípi, frissen és másnap melegítve is finom puha🤤 Pár hozzávalós, cukor-liszt-tejtermék felhasználása nélkül. Ráadásul hétvégén gyereknap, süssetek maci meg nyuszi palacsintát"

- írta Insta-oldalán Paulina.

A posztot ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!