Íme, egy egyedi ajándékötlet Valentin-napra - ifaktor
Nasz Dani a közösségi oldalán osztotta meg, hogy ő pontosan milyen ajándékkal készül Bálint-napra, sőt követőit is megkérdezte, hogy ők milyen meglepetéssel készülnek.


„Sziasztok! Ahogy tavaly is, írjatok nekünk Valentin napi meglepetéseket. Ti Nektek mi volt eddig a legjobb ötletetek? Hátha valakinek segítség lesz. Mi például limuzinozni fogunk Nikivel. Tudom, hogy nem erről szól, de ha belőlem indulunk ki, én szeretek meglepetéseket kapni"

– engedett betekeintést Valentin-napi programjukba Nasz Dániel.

Egyetlen kérdés merült fel bennünk: ha Dani kiírta a meglepetést Instagram-oldalára, akkor Február 14-én, Bálint-napjára már valószínűleg Niki is tudomást szerez a dologról, így nem lesz túl meglepett... Netán lehetséges, hogy Niki nem követi párját?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!