Íme, egy egyedi ajándékötlet Valentin-napra - ifaktor
Nasz Dani a közösségi oldalán osztotta meg, hogy ő pontosan milyen ajándékkal készül Bálint-napra, sőt követőit is megkérdezte, hogy ők milyen meglepetéssel készülnek.


„Sziasztok! Ahogy tavaly is, írjatok nekünk Valentin napi meglepetéseket. Ti Nektek mi volt eddig a legjobb ötletetek? Hátha valakinek segítség lesz. Mi például limuzinozni fogunk Nikivel. Tudom, hogy nem erről szól, de ha belőlem indulunk ki, én szeretek meglepetéseket kapni"

– engedett betekeintést Valentin-napi programjukba Nasz Dániel.

Egyetlen kérdés merült fel bennünk: ha Dani kiírta a meglepetést Instagram-oldalára, akkor Február 14-én, Bálint-napjára már valószínűleg Niki is tudomást szerez a dologról, így nem lesz túl meglepett... Netán lehetséges, hogy Niki nem követi párját?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!