Íme egy szuper gyerekszoba inspiráció Alexy Vivtől - ifaktor
Alexy Vivi, férje és kislányuk a születésnapján

Azt már eddig is láthattuk a népszerű influenszer, Alexy Vivi Instagram-oldalán, hogy kislánya mindennél fontosabb neki és képes bármit megadni neki, amit csak szeretne. Ezúttal egy igazi hercegnős szobát varázsoltatott kislányának, Natinak.


Alexy legújabb Insta-posztjában megmutatta nekünk, hogy hogyan reagált Natika a csodálatos vadonatúj hercegnő szobájára és a szoba részleteibe is bepillantást nyerhettünk ezáltal.

Az influenszer követői nagyon örültek, hogy megmutatta nekik kislánya szobáját, hiszen rengeteg édesanya kíséri figyelemmel Alexy Vivi napjait és ezzel remek inspirációt adott az édesanyáknak gyerekszoba berendezéshez.

„Gondoltam mesélek a hetünk többi részéről. Azt nem lehet mondani, hogy kíméltük a héten Nasikát (és persze így magunkat sem) a változásoktól, nem pont így terveztük, de lekopogom eddig szerencsésen kerültünk ki belőle 🙈 A bölcsi kezdésen kívül megkapta a gyönyörű házikó ágyát is, amit @tetovalt_asztalos készített (akit szívből ajánlunk ) Az ágy egyébként még nincsen kész, sőt a szoba sem, csak gondoltam, megmutatom eddig hogy állunk. Kíváncsiak lennétek a folyamatra, hogy hogy készül /szépül?"

– tette fel a kérdést követőinek Vivi.

A mi válaszunk egyértelműen igen, reméljük a követők is így fognak reagálni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!