Íme Fördős Zé fancy reggelije - ifaktor

Sokszor hallhatjuk, hogy a reggeli az egyik legfontosabb étkezés a napban, azonban rengetegen vagyunk olykor úgy, hogy nincs időnk, vagy egyszerűen csak lusták vagyunk azt szépen és jól elkészíteni. Fördős Zé most kitett magáért.


A népszerű gasztroblogger, Fördős Zé egy igazán ínycsiklandozó reggelit mutatott be közösségi oldalán, amit mesebeli környezetben fogyaszthatott el.

„Reggeli a kempingben. Serrano sonkás tojás kilátással"

- olvasható Zé bejegyzésében.

Azt gondolom, hogy mindannyian szívesen reggeliznénk ilyen kilátással, főleg, ha Zé készítené el nekünk a pompás reggelinket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!