Íme, három elfeledett ex-X-Faktoros - ifaktor
Az X-Faktor mindig is a nagy kiugrások lehetőségét adta meg a versenyzőknek, így a legtöbben ennek tudatában és ezzel a céllal jelentkeztek a versenybe.


Általánosságban, akik eljutottak az élő show-ig nagyrészt már jó eséllyel szálltak harcba azért, hogy a későbbiekben, a műsor után is befutott énekesek legyenek.

1, Krasznai Tünde

Tünde alapból különleges eset, hiszen már műsor alatt kiderült, hogy korábban prostituált volt, sőt felnőtt tartalmú filmekben is szerepelt. Sikerült bejutnia a legjobb 12-be mentora, Geszti Péter által, az X-faktort végül a harmadik helyen fejezte be. A tehetségkutató után egy évvel a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor egyik szereplője lett, de ott több alkalommal is balhéba keveredett versenytársaival. Az énekesnő egy időben alkoholproblémákkal is küzdött, de szerencsére sikerült a függőségét legyőznie, ma pedig már újra legnagyobb szenvedélyének, az éneklésnek szenteli minden percét.

2, Csordás Ákos

Csordás Ákos a 2013-as X-Faktor egyik legnagyobb reménysége volt. A 26 éves fiatalember azóta nyomozó lett, illetve civil munkája mellett Komáromi Lovas Színház előadásaiban is szerepelt. Ákos 2020 novembere óta inaktív a 18 000 követővel rendelkező Facebook-oldalán.

3, Király L. Norbi

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktorban tűnt fel, ahonnan végül harmadik helyezettként távozhatott. Mentora, Keresztes Ildikó szerint, a fiúk csoportjának egyik legkiemelkedőbb énekese volt. Norbi a legutóbbi értesülések szerint egy sofőrszolgálatnál dolgozik, és egészen máshogy fest manapság, hiszen kigyúrta magát, s néhány tetoválást is varratott magára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!