Íme három vérbeli hercegnő influenszer - ifaktor
Szerinted? YouTube csatorna logója

A Szerinted? YouTube-csatorna legújabb részében három népszerű influenszert és YouTubert láthatunk. Baumgartner Kata, Molnár Nini és Végh Dóri megmutathatták a csatorna követőinek, hogy milyen fantasztikus hercegnő lenne belőlük.


A videót a népszerű Netflixen található, A Bridgerton család ihlette, amely a középkorban játszódó hercegek és hercegnőkről szóló romantikus sorozat. Ennek fényében a videó folyamán kiderült, hogy az influenszerek mennyire jártasak az etikett és az illemtan szabályaiban.

A felvételben láthatjuk, hogyan kell helyesen étkezni, ülni és járni. Ezen kívül egy 1955-ben íródott háztartástan könyv részletéből a hiányzó mondatokat kellett kiegészíteniük, amiben egészen jól szerepeltek az influenszerek.

A videó alatti játékokat a csatorna szerkesztői folyamatosan pontozták, így hármójuk közül egy valaki nyerte el igazán a hercegnő címet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!