Íme Horváth Cintia megoldása a zárva tartó éttermekre - ifaktor
Horváth Cintia fekete felsőben ül a nappalijába

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.


Bár érzetre nyilván nem ugyan olyan egy piknikezés, mintha beülnénk egy romantikus hangulatú helyre, azért a látvány, amit Cincó elénk tárt fotójával igencsak csábító.

Cintia nagyon komolyan vette a piknikezést, ugyanis rengeteg finomságot készített elő két aranyos fadeszkán, amiket egy leterített pokrócon helyezett el. Ha valamitől, akkor ettől a képtől biztosan megjön a kedvetek a piknikezéshez.

Cintia fotóját persze nem csak mi, de követői is értékelték, hiszen ezzel remek ötletet adott rajongóinak is, hogy mivel üssék el a szebb, napos hétvégéket ameddig még zárva tartanak kedvenc helyeink.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!