Íme Lina és Panni 2021-es tervei - ifaktor
Íme Lina és Panni 2021-es tervei
A lányok az idei első Youtube videójukban tartottak egy kis összegzést a tavalyi évükről, majd kifejtették, hogy milyen terveik és elhatározásaik vannak az idei esztendőre.


Nem rendhagyó módon, úgy csinálták meg az évértékelést, hogy visszanézték a tavalyi évindító videójukat a 2020-as terveikkel és arra reagáltak. Természetesen közel sem úgy alakultak a terveik ahogy elképzelték, hiszen akkor még senki sem gondolta, hogy egy ilyen kiszámíthatatlan évünk lesz.

A tavalyi videó megnézése után megjegyezte Lina, hogy akkor még teljesen mást jelentettek a kihívások az életben, mint most. A videó végén pedig szóba kerültek az idei tervek is, amik között szerepel diplomaszerzés, továbbtanulás, külföldi utazások és a szokásos apróbb elhatározások is.

Zárásként elmondták a lányok, hogy majd ha jövőre visszanézik ezt a videót, akkor nagyon kíváncsiak lesznek, hogy hol fog tartani a világ, ezzel pedig nincsenek egyedül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!