Íme Lukovics Tamara legújabb ruhakollekciója - ifaktor
Lukovics Tamara melegítőben a Duna partján

A népszerű influenszer, Lukovics Tamara már évekkel ezelőtt elindította saját ruhamárkáját, minek azóta is hatalmas siker van és a napokban Instagram-oldalán bemutatta a basicbylukovicstamara legújabb kollekcióját.


Tamara a bejelentős posztjában elárulta követőinek, hogy ezt a ruhakollekciót már korábban megálmodta, pontosabban a karantén első időszakában, de végül nem érezte hiánycikknek a kényelmes otthoni viseleteket, így várt még vele.

Az influenszer létrehozott egy olyan csodálatos melegítő szettet, amiben bátran kilehet menni az utcára és akár – most már főleg -, kedvenc kávézónk teraszára is kiülhetünk benne. Tamara elmondása szerint a ruhák extra kényelmesek és még divatosak is.

„eljött a nap, amit hónapok óta annyira vártam - ma este debütál a @basicbytamaralukovics PREMIUM JOGGER kollekció. 🤍 itt aztán tényleg minden félre ment, ami csak tudott: eredetileg 2020 márciusára terveztem egy kényelmes, puha, praktikus melegítőszettekből álló tavaszi kollekciót, de a vírus megjelenésével gyakorlatilag az összes magyar márka kihozott egy hasonló vonalat, így őszintén nem éreztem azt, hogy szükség lenne egy x-edik verzióra. (helyette inkább a nyári darabokra fókuszáltam, amik közül a mai napig akkora bestsellerünk pl. a BAD BITCH vagy az 1980 PANTS is, hogy így utólag nagyon örülök az akkori döntésemnek.. nincsenek véletlenek! ☝🏼)
mikor idén januárban újult erővel és lelkesedéssel nekiültem a kollekciónak, hamar rá kellett jönnöm hogy alapanyagok terén eléggé limitáltak a lehetőségeim, vékony, "semmilyen anyagú" melegítőket pedig nem volt célom kiadni a kezeim közül, úgyhogy hatalmas hajtóvadászat indult, rendeltünk és küldtünk vissza több raklapnyi méterárut az EU különböző pontjaira, magát a fazont négyszer modelleztük be hogy tényleg tökéletesen olyan legyen amit megálmodtam, közben pedig három hónapig egyezkedtünk egy vidéki varrodával (ahova négy órás etapokat autóztunk), hogy ez tényleg egy prémium vonalunk lehessen, olyan szakemberek kezei közül, akik nem kötnek kompromisszumot a minőség terén. új ruhacímkék is készültek külön ehhez a kollekcióhoz, és bár eredetileg hímzett logót álmodtam meg a melegítőkre, végül túl sok elrettentő példát, gagyi hímzést látva a biztosabb opció mellett döntöttünk, és prémium minőségű hőnyomott logó került rájuk, amihez a csodás @reginadukai segítségével Kapuvárra utazott mind a több száz darab, mielőtt végül megérkezett volna ide hozzánk. úgyhogy kalandos útjuk volt, de minden percet megért ez a hercehurca, mert komolyan mondom nektek, le sem tudom venni őket! annyira puha, kényelmes, praktikus a felső és az alsó is - igyekeztem minden saját igényem kombinálni a tervezés során, és úgy összerakni a fazont, hogy egyaránt legyen elég kényelmes otthonra, és elég menő az utcára. 🙏🏻 ma estétől elérhetők a webshopban, pontos időpontot nem írok, a régi motorosok tudják hogy miért"

– írta hosszasan oldalán Tamara.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!