Íme, Magyarország „Vadállatbefogója” - ifaktor
both zoli
Both Zoltán évek óta rendszeres látogatója a magyar médiának, többek között a Balázsék című reggeli rádióműsor elsődleges szakértője vadállat befogás témában.


Újonnan megjelent könyvében beleshetünk a kulisszák mögé, személyes történetekről olvashatunk és elmeséli nekünk azt is, hogy válik egy nehéz sorsú fiatalból Magyarország első számú vadállatbefogója. Az itt felsoroltakat az ATV start műsorában részletezte: https://youtu.be/aznGctwEaOw

Meglepőnek mondható, hogy egy ilyen ritka szakmával rendelkező egyénnek is meggyűlt a baja a pandémiával, hisz az előadások és riasztások elmaradásával sajnos Zoli anyagi biztonsága is megrendült. Kissé remegő hanggal nyilatkozta a rádióműsorban:

„Azt mondtad, hogy már nincsen annyi állatod, mint korábban, el kellett adnod őket?

– érdeklődött Vadon János.

„Igen, igen, mert.. Nagyon-nagyon szomorú voltam, nem tudtam ellátni őket."

– felelte érezhetően már sírva Both Zoltán.

Korábban elhangzott a műsorban az is, hogy nemrég elárverezték a házát, így költözésre szorul, viszont egyik albérlő sem szívesen fogadja őt, hüllői miatt.

Azonban, fontos megemlíteni, hogy Zoli rengeteg vidám pillanatot okozott már a magyar közönség számára, riasztották már közönséges kerti slag (melyet kígyónak ítélt a telefonáló) befogásához, az előadásain megszereteti és közelebb hozza az állatvilágot a gyerekek számára és mindezen felül természetesen nagyon professzionális munkát végez és óvja a Magyarország vadállat tartományát az aggódó közemberek cselekedeteitől.

Reméljük minél hamarabb sikerül neki is visszatérnie foglalkozásához és így gyorsan talpra áll ebből a kevésbé kedvező heyzetből.

Ha te is segítenél Both Zoltánnak a Vadállatbefogó c. könyv jelenleg előrendelhető a https://vadallatbefogo.eu/ weboldalon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!