Íme, Megyeri Csilláék karácsonyfája - ifaktor

Ahogy láthatjuk az Instagramon idén nagy divat lett előbb felállítani a karácsonyfát, számos hazai és külföldi influenszer is így tett. Megyeri Csilla tegnap megosztott képe, akár csak a Pinterestről is származhatna, annyira 'karácsonyi'-ra és hangulatosra sikerült.


Úgy tűnik még kedvese, Zsolti is hajlandó volt belebújni egy tipikus, ünnepi pizsamába a kép kedvéért. Karácsonyi pizsama beszerezve, karácsonyfa felállítva, ajándékok a fa alatt, minden készen áll, már csak a Szentestét várják.

Csilla posztjából kiderült, hogy a készületeket megörökítette az RTL Fókusz stábja, amely ma kerül adásba- biztosan megéri nézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!