Íme Módis Gabi Bálint-napi menüje - ifaktor

Akik régóta követik a népszerű infulenszert Módis Gabit, azok már tudhatják, hogy Gabi nem egy kimondott konyhatündér. Ennek ellenére most sikerült meglepnie követőit, ugyanis megmutatta Valentin-napra készített menüjét, ami minden rajongójának elnyerte a tetszését.


Gabi négy fajta ételt készített el és mind a négyet megosztotta fotók formájában. Az ételek nem igazán felismerhetőek és falatkáknak tűnnek, de a tálalásuk maximálisan megállná a helyét A Konyhafőnök műsorában.

Az influenszer fotóin láthatunk szívecske desszertet, rák falatkát és egyéb nyalánkságokat is, amik szuper inspirációt adhatnak a Bálint-napi menü elkészítéséhez.

„>>Egy helyre megy<< jeligével sosem foglalkoztatott az általam elkészített ételek esztétikuma, nem szokásom a tálalással bíbelődni. A @parisiudvarbudapest Valentin-napi vacsorájának prezentálásánál mégsem hagyatkozhattam a menzán látottakra. Egészen büszke vagyok a végeredményre, a látványt pedig csak az ízvilág múlja felül. Ez mondjuk pont nem az én érdemem, minden tökéletesen ki volt porciózva, a leírt lépéseket követve lehetetlen hibázni"

– olvashatjuk Gabi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!