Íme Molnár-Szilágyi Szilvia halloweeni sminkje - ifaktor
Molnár Szilvi ballon kabátban áll egy ajtó előtt

Gyönyörű halloweeni sminket posztolt Szilvi Instagram-oldalán, bár azt is elárulta kedvelőinek, hogy az előző évektől eltérően idén nem terveznek nagy ünneplést. Írásából azt is megtudhatjuk, hogy ez a fajta megjelenés abszolút a komfortzónáján kívül esik.


A bájos sztáranyuka közösségi platformján inspirálja követőit extrém arcfestékkel. A 124 ezer követővel rendelkező @sylviszilagyi Instagram-oldalára kattintva láthatjuk, hogy tényleg ritka alkalmak egyike, amikor ennyire elrugaszkodik a kedvelt nude-sminkeléstől. A szemfülesek azt is észrevehették, hogy a csinos véleményvezér öltözködésében is inkább a letisztult, elegáns ruhadarabokat viseli szívesebben. Remek ízlésének köszönhetően, rajongóinak száma egyre csak gyarapszik.

„Idén biztosan elmarad nálunk a szokásos halloweeni party amit általában a szülinapommal szoktam összekapcsolni...de ez nem jelenti azt, hogy otthon ne adnánk meg az ünnepi hangulatot! Idén valami nagyon extra sminkre gondoltam, ami komfort zónán kívül esik.
Ti inkább beöltözök Halloweenkor, vagy csak egy extrább sminket készítetek?"

– tette fel a kérdést bejegyzésében az influenszer.

Követőitől kommentekben kapott választ:

sokak Szilvihez hasonlóan az extrémebb sminket preferálják ilyen alkalmakra és vannak, akik egyáltalán nem ünneplik a halloweent.

Szerintünk Szilvi mindenhogy lenyűgöző!

Ne hagyd ki!